Text...?

Hejsan! Jag och en till ska hålla i en andakt om vänsap och hjälp, lite granna vad som händer om man inte tar itu med sina problem.

Vi lyckades skriva ihopa denna texten iaf :) 

: Alice är 15 är gammal och går i 9an. Förra veckan skrev hon ett prov i matte, hon ska idag få reda på resultatet.

” DU BLEV UNDERKÄND!”

Alice går hem till sina föräldrar och berättar för dem att hon inte blev godkänd på provet.

”Jaha, de var ju inte så bra. Då säger vi att du får utegångsförbud i 2 veckor.”

Samma natt rymmer Alice och träffar sina polare. Alice och henne polare blev sugna på godis. Dem inser att dem inte har några pengar på sig och orkar inte gå hem och hämta pengar. Dem beger sig till affären ändå. Väl inne på godisavdelningen bestämmer sig gänget att Alice med störst jacka ska ta godiset. Alice fyller fickorna fulla med godis.

”Heeey!”

Alla rusar ut ur butiken utom Alice för hon förstenades av skräck. Polisen tillkallas och Alice blir hemkörd. Alice föräldrar öppnar dörren och ser Alice står där med två poliser.  Alice med föräldrar sätter sig i köket.

”Alice, du hade ju utgångsförbud, vad gjorde du ute?”

Alice fick behålla sin mobil men spärrade hennes kort så hon varken kunde ringa eller smsa.

Nästa dag när Alice kommer in till skolan morgonen där på, märker hon att någon har fotat gårdagens händelse och hängt upp bilderna överallt på skolan. Alice känner sig uttittad av folk tisslar bakom hennes rygg. Alice kommer till sitt skåp och ser klottret över hela skåpet och att de rinner spott från nyckelhålet.

  Alice känner en dunk i ryggen och vänder sig långsamt om och ser att de var en av kompisarna ifrån gårdagen.  Alice beger sig till sin första lektion. Hon kommer in till klassrummet där de är väldigt stökigt.  Hon sätter sig längst fram och låter läraren lugnar klassen. När läraren har genomgång känner hon hur lappar och suddgummi bitar kastas på henne. Alice blir lack på alla suddgummi bitar och lappar. Hon tar sina grejer och går ut mitt under lektionstid. Tar sina grejer ifrån skåpet och går där ifrån.

Hon orkar inte med att alla klasskamrater kastar saker och dunkar henne i ryggen osv.  Alice har börjat skolka nu. Vad har hon gjort fel?



Ni får jättegärna skriva vad ni tycker osv. Vill ni inte kommentara så går de bra, skicka gärna ett mejl då om de skulle vara så :)

Ha en jätte bra kväll allihopa för nu ska jag gå och mysa och kolla på bron som jag missade igår :)

För er som inte har sett serien så gör det! Klicka HÄR för att komma till serien. Den är gratis att se på!

Hejdå!

Sandra Lilja <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0